Rent a car Bucuresti Otopeni

Portal rent a car in care sunt publicate cele mai noi stiri despre companiile rent a car din Romania, recomandari pentru firme de inchirieri auto care opereaza in Bucuresti, portalul afacerilor car rental in Bucharest Romania.

Informatii despre furnizorii de servicii rent a car din aeroportul International Henri Coanda Otopeni, articole publicate pentru o mai buna informare a potentialilor clienti rent-a-car. In portalul nostru veti gasi resurse si informatii foarte utile pentru toate companiile de inchirieri auto din Bucuresti sau Romania care doresc sa-si promoveze propria afacere si activitate de inchiriere autoturisme.

Rent a car ieftin: suntem siguri ca atunci cand cauti online o oferta de inchirieri auto primul lucru la care te uiti este pretul de inchiriere al masinii. In ultimul timp, mai ales datorita crizei economice, toate companiile cauta cele mai ieftine servicii. Atentie insa: de obicei mai ieftin inseamna si mai prost. De aceea va rugam sa verificati inainte de a inchiria o masina atat calitatea masinii cat si calitatea serviciilor de inchirieri auto ieftine. Verificati anul de fabricatiei al masinii si daca autoturismul este asigurat Casco si RCA.

Rent a car la Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni: Compania noastra va ofera servicii profesional de inchirieri auto in ambele aeroporturi din Bucuresti: Otopeni si Baneasa. Birourile noastre de inchirieri masini sunt non-stop la dispozitia dvs pentru a va preda sau prelua masina inchiriata. Contractul de inchiriere se poate face chiar in aeroport si pentru asta aveti nevoie de un act de identitate si de carnetul de conducere clasa B. Va rugam sa aveti la dvs copii ale acestor documante. Deasemenea plata serviciilor de inchiriere auto se poate face tot in aeroportatat cash cat si cu cardul (POS mobil). Viziteaza rent a car in aeroportul Otopeni si aeroportul Baneasa 24/24h si 7/7 zile.