Inchirieri masini Bucuresti Romania

Inchirieri de masini ieftine in Bucuresti, cele mai bune oferte de inchirieri auto aeroport Otopeni, recomandari pentru masini de inchiriat in Romania.

Portalul firmelor de inchiriere autoturisme ieftin, sfaturi pentru a gasi cea mai buna firma rent a car din Romania. Recomandari pentru inchirieri auto fara garantie in Bucuresti. Site-ul nostru va ofera toate instrumentele de cautare si selectie a unei firme rent a car din Bucuresti, atat pentru scopuri de afaceri, dar si pentru deplasari de afaceri. In piata activeaza zeci de firme rent a car. Depinde de tine sa gasesti agentia de inchiriere masini care sa satisfaca nevoile si exigentele tale in materie de mobilitate si transport. Cauta online oferta cea mai potrivita pentru tine sau pentru compania/organizatia ta.

Inchirieri masini ieftine: Compania noastra este o companie low cost, adica incercam sa va oferim cele mai mici preturi de inchiere si cele mai bune servicii rent a car din Romania. Masinile oferite pentru unchiriere au maxim 2 ani vechime si au reviziile tehnice la zi. Numarul de km parcursi este de maxim 60.000. Preturile includ: TVA, taxa de drum-rovigneta, asigurari complete, asistenta tehnica si rutiera, servcii deinchirieri masini cu sofer, transfer Bucuresti/Aeroport, plata si rezervarea masinii online. Pentru o rezervare auto completati toate campurile formularului de rezervare online. Inchirieri masini ieftine in Bucuresti – low cost car rental in Romania.

Masini de inchiriat in Bucuresti: Active Rent a Car a deschis birouri de inchirieri auto in Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni din Bucuresti. Sutemt prezenti in aeroport non-stop, iar masinile pot fi preluate/predate direct din parcarea aeroportului. Pentru servicii de inchirieri auto in aeroport se poate solicita o taxa suplimentara numita “Taxa de Aeroport”. Rezervarea masinii se poate face online sau telefonic. selectati autoturismul preferat precum si perioada de inchiriere. Mentionati apoi locatia de unde doriti sa ridicati masina. Va garantam cel mai bun raport calitate/pret al serviciilor de rentacar.org.ro atat din Bucuresti cat si din Romania.